iPolo's Development
about us

Over ons

Steeds meer bedrijven in het MKB hebben behoefte aan 'presence' op het internet, onder andere door het hebben van een heldere, informatie-rijke en professionele website.

Reclame maken via de reguliere weg zonder gebruik van een goede website is vaak niet meer voldoende om uw publiek te bereiken, niet alleen omdat dit een erg dure en tijdrovende aangelegenheid is, maar ook omdat het publiek andere informatiebronnen raadpleegt om u als leverancier of dienstverlener te vinden.

Vaak ontbreekt het bedrijven aan voldoende tijd, kennis of interesse om een eigen professionele website te bouwen en te onderhouden. Maar u heeft wel alle kennis van de producten of diensten die u aanbiedt. Hier kan iPolo’s u van dienst zijn. Door de gebundelde krachten van u met betrekking tot uw producten en/of diensten, en de kennis van web- en applicatiedesign en –bouw van iPolo's Development zorgen wij er samen voor dat u juist die website krijgt die volledig op uw wensen aansluit.

Wij verzorgen het gehele traject, van ontwerp en oplevering tot nazorg en onderhoud, inclusief domeinnaamregistratie en hosting. U bepaalt uiteraard zelf wat de inhoud van uw website wordt. Uw onderneming wordt door onze maatwerk websites nog beter vindbaar op het internet.

Elke website die iPolo’s ontwikkelt, levert u de volgende voordelen op:

iPolo’s levert maatwerk websites en elke website wordt speciaal voor u gemaakt, geheel naar uw wens. Daarom kan iPolo’s ook geen standaardprijzen hanteren. Uiteraard maken wij geheel vrijblijvend een passende, op maat gemaakte offerte.