iPolo's Development
about us

Over ons

Steeds meer bedrijven in het MKB hebben behoefte aan 'presence'op het internet, onder andere door het hebben van een heldere, informatie-rijke website.

Reclame maken via de reguliere weg is vaak niet meer voldoende om uw publiek te bereiken, niet alleen omdat dit een erg dure en tijdrovende aangelegenheid is, maar ook omdat het publiek andere informatiebronnen raadpleegt om u als leverancier of dienstverlener te vinden.

Vaak ontbreekt het bedrijven aan voldoende tijd, kennis of interesse om een eigen website te bouwen en te onderhouden. Maar u heeft wel alle kennis van de producten of diensten die u aanbiedt. Hier kan iPolo’s u van dienst zijn. Door de gebundelde krachten van u met betrekking tot uw producten en/of diensten, en de kennis van web- en applicatiedesign en –bouw van iPolo's zorgen wij er samen voor dat u juist die website krijgt die volledig op uw wensen aansluit.

Wij verzorgen het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, inclusief domeinnaam en hosting. U bepaalt uiteraard zelf wat de inhoud van uw website wordt. Uw onderneming wordt hierdoor nog beter vindbaar op het internet.

Elke iPolo’s website levert voor u de volgende voordelen op:

iPolo’s levert maatwerk en elke website wordt speciaal voor u gemaakt, geheel naar uw wens. Daarom kan iPolo’s ook geen standaardprijzen hanteren. Uiteraard maken wij geheel vrijblijvend een passende, op maat gemaakte offerte.